tisdag 29 januari 2008

Tidsbroms någon?

För en vecka sedan blev Bell, min äldsta, stolt ägare till sin första deodorant. Inte mycket till bloggämne kan man tycka, men sett till helheten så är det ändå anmärkningsvärt. Jag fick den stora äran att införskaffa den och valet föll till slut på en Date. Cirkeln är sluten.

I söndags efter mötet åkte vi till Gränby Centrum och lommade runt i timtal innan det slutligen blev Bells tur hos frisören. När hon gick in och satte sig var hon tio år, på god väg att bli elva. Fyrtio minuter och en uppklippt frisyr senare kommer hon ut och är helt plötsligt tretton och ett halvt.

På torsdag så tar hon bussen hem från skolan i sällskap med en klasskompis, helt utan min hjälp. Kan någon tala om för mig vad det är som händer?! Och är det någon som vet om det finns någon slags tidsbroms att dra i i sådana här lägen? Jag är faktiskt inte säker på att jag går med på det här... inte egentligen.

4 kommentarer:

Makena sa...

Jag är ju inte riktigt där än. Än så länge är det bara skönt att barnen blir större och mer och mer självständiga tycker jag. Men så är ju min största bara 7 än så länge. Kan tänka mig att det blir annorlunda när de börjar närma sig tonåren och mer och mer lämnar barndomen. Men det känns som sagt lååååångt dit än...

Kärin sa...

=D
tänk att Date aldrig dör ut!
ska de fortsätta få vara första-gångs-deo för alla nyblivna tonårsaspiranter ända in i evigheten, kan man undra?!
0_0

Agda-Magda sa...

Makena! Jag vet att det låter som en klyscha när alla fortfarande är hyfsat små,MEN det går så illa fort! Deo-eran närmar sig med stormsteg när allt under det att man byter blöjor som allra bäst.

Kärin! Länge leve Date! Är övertygad om att Date kommer att fortsätta att regera ända tills Jesus kommer komma tillbaka. Men sedan är jag övertygad om att den kommer ha gjort sitt. Kan inte tänka mig att någon kommer att lukta svett i tusenårsriket...

Ingela sa...

Kan bara le Magda, jag för min del fick något att tänka på här om dagen.
Johanna kom på den roliga sanna ärliga saken att när Bea fyller 18 i sommar då är alla barnen tillsammans 100 år !!!!! pust jag började förstå varför jag iblöand känner mg lite tröttt!!:))
Så för min del så gör det inget att de börjar klippa sig forma till sig och åka buss hem... nästan iallafall

 
gästbok och besöksräknare