söndag 3 juni 2007

Annonser i mitt huvud

Gång på gång kommer jag på mig själv med att tyst inne i mitt huvud formulera olika annonser. Det är något jag brukar roa mig med när jag kommer i trängda lägen. Jag tänker mig att om jag någon gång verkligen skulle få för mig att sätta in dem, så skulle jag förmodligen annonsera på Blocket, då jag verkligen älskar Blocket. Nedan återfinns två exempel...

"Liten, rultig, ljuslockig mänsklig mistlur väntar på att förgylla tillvaron ett par dygn för dig, du ansvarstagande medmänniska med väl utvecklat tålamod. Är söt som socker och omöjlig att inte älska. Briljerar gärna med sin outtömliga energireservoar och har sin ringa ålder (2 år) till trots redan hunnit ta svart bälte i vaknätter. Av- och påstängningsanordning saknas." Svar till "Törnrosa sov i 100 år - what about me?".

En annan annons som jag gått och filat på har sprungit fram ur våra semesterdiskussioner. Vi har efter mycket vändande och vridande kommit fram till att vi i princip bara har ett enda krav som vi inte kan tänka oss att göra avkall på. Det kravet sammanfattas ganska enkelt i ett enda ord: staket.

"Barnsäkert boende önskas hyras skamligt billigt av fyrbarns-familj där föräldrarna går på sparlåga. Du bör inte vara överdrivet rädd om dina möbler eller din DVD-samling då våra barn präglas av stark upptäckarlusta. Madrasserade väggar och golv ett plus. Sjötomt och tillgång till pool fullständigt ointressant, likaså närhet till eventuella sevärdheter - staket med låsbar grind ett måste. Det spelar absolut ingen roll var i Sverige du bor, om ditt hus ligger djupast in i den norrländska obygden eller om din lägenhet i markplan ligger i ett rivningshotat höghus i Rosengård - så länge det finns staket så finns det hopp." Svar till "Jag tror, jag tror på sommaren".

1 kommentar:

hanulf sa...

:D

Jag tror med dej

 
gästbok och besöksräknare