söndag 13 maj 2007

Jag - bloggberoende?

Läste en sådan kuslig artikel om bloggberoende när jag satt i väntrummet på barnspecialistmottagningen ( ett 26 bokstäver långt ord hade vi där). Det allra kusligaste med artikeln var den höga igenkänningsfaktorn, där jag kände igen mig själv i nio av tio punkter. Från att bara ha varit beroende av te och stora mängder socker i olika former, har jag nu uppenbarligen skaffat mig ännu en last. För att hitta balansen igen kommer jag att börja med en slags huskur där jag begränsar tiden jag lägger på min egen och andras bloggar. Har ännu inte helt bestämt mig hur pass hårt jag kommer att begränsa mig själv, men jag ska klura på det. Länge leve måttlighet och balans. Länge leve att inte sitta uppe så länge att man är sur och grinig dagen efter.

2 kommentarer:

hanulf sa...

Du - sur och grinig? Kan jag aldrig tänka mig! Bli inte alltför måttlig... jag har redan utvecklat et moderat beroende av dina underbara texter. :)

Anonym sa...

Du har inte någon relation att avsluta eller något annat mindre viktigt att dra ner på så att du fortfarande har tid att skriva?

Du måste förstå att mitt beroende är beroende av ditt beroende, och jag är inte redo att sluta än.

;-D

 
gästbok och besöksräknare