fredag 25 maj 2007

Rosita

Rosita. Varje gång jag byter lakan (och andra gånger också så klart) tänker jag på min vän Rosita. Hon byter lakan varje vecka, och det tycker jag är så storslaget! Sådan skulle jag också vilja vara, men det är jag inte. Låt oss bara konstatera att jag inte byter lakan varje vecka, och sedan behöver vi inte rota mer i det.

Lite mer om Rosita. Hon har stora, vackra bruna ögon och ett smittsamt skratt. Hon har nära till hjärtat, och är rolig att vara med. Sedan kan hon allt som är värt att veta om gourmetmat, väskor och skor. Hon är inget vidare på att teckna, men har däremot arbetskapacitet som en Ardennerhäst. När vi är på mässa ihop turas vi om att glömma våra värdesaker på olika ställen, och ingen klandrar den andre. Vi bara förstår varandra.

Jag gillar dig, Rosita, och idag har jag bytt lakan och vädrat våra bolster. Ville bara att du skulle veta det.

4 kommentarer:

Anonym sa...

ÅÅ Magda, jag kanske gör dej besviken men jag byter inte lakan varje vecka längre.....
Vet inte om min älskade Mammas invanda ideal har mattats med åren eller om det är min egna lathet. Teckna där emot tänker jag verkligen ta tag i och speciellt nu när Isabella syns överallt.
(oj det blev internt).
Vill även tacka dej för din underbara blogg. Den ger både tårar (varma sådana) och många spontana skratt. Komihåg jag leta gärna efter både plånbok och biljetter med dej!
Kram Rosita

Anonym sa...

Den tillsynes uppriktiga bekännelsen av tillkortakommandena på minnesområdet skulle behöva kompletteras något för att närma sig de verkliga förhållandena.
Det dagliga traumat när det gäller saker som bara inte står att finna,exempelvis mobiltelefon, bilnyckel, plånbok eller varför inte lägenhetsnycklar som under en ingivelse av tanklöshet slängts i en sopcontainer, är bara några exempel som skulle kunnat tagits med.
Men varför göra det.
Låt oss istället med spänning se framtiden an och se vad nästa exempel på "lost property" blir.

Agda-Magda sa...

Rosita, jag uppskattar dig precis lika mycket om det så var att du nuförtiden bara byter lakan vid jul...!

Vi tackar rösten från kylan för hans kompletteringar till inlägget ifråga. Jag kunde satt min vigselring på att du inte skulle motstå frestelsen att bidra med lite kompletterade uppgifter - så säker var jag på att du skulle göra det! Men underhållande blev det, och jag kan ju knappast klandra sig...:-)!

Anonym sa...

Vill också vara med i Rositas fanclub.

Finns inte särskilt många kvinnor att diskutera både gourmetmat och bilar med...

 
gästbok och besöksräknare